18/01/2024 | Yazar: Kaos GL

SPoD’un her hafta düzenlediği Mesafesiz Sohbetler’de LGBTİ+’lar önümüzdeki hafta “aranan kayıp flört” üzerine konuşacak.

Mesafesiz Sohbetler’de “Kayıp Aranıyor: Flört” konuşulacak Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

SPoD’un her hafta düzenlediği Mesafesiz Sohbetler’in önümüzdeki hafta konusu “Kayıp Aranıyor: Flört”. Dernek, 23 Ocak Salı günü saat 20:00’de yapılacak çevrimiçi sohbeti şöyle duyurdu:

Adı: Flört

Yaş: Her yaştan

Kılık Kıyafet: Genellikle romantik atmosferlerde gizemli bir şekilde kaybolma eğilimine en uygun tarzda.

Bu duyuru, flört ilişkilerinde ansızın ortadan kaybolma olaylarına neden olan ve “Flört Hayaleti” olarak bilinen suçlu hakkında bilgi almak amacıyla yapılmıştır.

Söz konusu şahıs, flört ilişkilerinde başlayan umutlar ve heyecanlar eşliğinde, ansızın kaybolma eğiliminde olan bir suçlu olarak tanımlanmaktadır. Bu kişi, iletişimi koparıp duygusal izler bırakmadan kaçma konusunda uzmanlaşmıştır. En son Kalp Caddesi, Gönül Sokak civarlarında görülmüştür. Şüpheli, romantik atmosferlerde ve duygu dolu anlarda kol gezmeye eğilimlidir. Bu şahıs yakalandığında, ilişkilerdeki belirsizliğin ve umutsuzluğun ardındaki sırları açıklamak zorunda kalacaktır. Eğer bu şahsı tanıyorsanız veya yerini tespit etmişseniz, Mesafesiz Sohbetler’de bilgi verilmesi rica olunur. Lubunya camiasına saygıyla duyurulur.”

“Kayıp Aranıyor: Flört” üzerine Mesafesiz Sohbetler’de konuşmak için buradan kaydolmak gerekiyor.

Mesafesiz Sohbetler hakkında

Mesafesiz Sohbetler, LGBTİ+ bireylerin romantik ve kişilerarası ilişkilerinden aileleriyle yaşadıkları deneyimlere, korku ve fedakarlıklarından kendilerini kabul etme ve var olma mücadelelerine, dayanışma ve şiddet hikayelerinden mutlu ya da mutsuz sonlara kadar birbirinden çeşitli konuların konuşulduğu akran destekli grup buluşmalarından oluşuyor.

Güvenli alanın esas olduğu bu toplantılarda, SPoD her hafta bir konu belirleyerek sosyal medya hesaplarında ve internet sayfasında duyuruyor ve katılımcılarla birlikte her Salı saat 20:00’de bu konu çevresinde duygu, deneyim ve düşünce aktarımı yapılıyor. Mesafesiz Sohbetler, pandemi günleri geçmişte kalsa da tüm dünyadaki LGBTİ+’ların iletişimde kalabilmesini amaçlıyor.


Etiketler: yaşam
İstihdam