25/01/2024 | Yazar: Kaos GL

SPoD’un her hafta düzenlediği Mesafesiz Sohbetler’de LGBTİ+’lar önümüzdeki hafta “arkadaşlık” üzerine konuşacak.

Mesafesiz Sohbetler’de önümüzdeki hafta: Arkadaşlık Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

SPoD’un her hafta düzenlediği Mesafesiz Sohbetler’in önümüzdeki hafta konusu “arkadaşlık”. Dernek, 30 Ocak Salı günü saat 20:00’de yapılacak çevrimiçi sohbeti şöyle duyurdu:

“Kimimiz arkadaşlarını seçilmiş ailesi olarak görür. Kimimiz arkadaşlık kurmakta zorlanır. Kimimiz sadece lubunyalar ile arkadaşlık kurmayı tercih eder. Kimimiz ise lubunya olduğunu arkadaşlarından gizler. Senin arkadaşlık deneyimlerin nasıl? Haydi gel konuşalım lubunya!”

“Arkadaşlık” üzerine Mesafesiz Sohbetler’de konuşmak için buradan kaydolmak gerekiyor.

Mesafesiz Sohbetler hakkında

Mesafesiz Sohbetler, LGBTİ+ bireylerin romantik ve kişilerarası ilişkilerinden aileleriyle yaşadıkları deneyimlere, korku ve fedakarlıklarından kendilerini kabul etme ve var olma mücadelelerine, dayanışma ve şiddet hikayelerinden mutlu ya da mutsuz sonlara kadar birbirinden çeşitli konuların konuşulduğu akran destekli grup buluşmalarından oluşuyor.

Güvenli alanın esas olduğu bu toplantılarda, SPoD her hafta bir konu belirleyerek sosyal medya hesaplarında ve internet sayfasında duyuruyor ve katılımcılarla birlikte her Salı saat 20:00’de bu konu çevresinde duygu, deneyim ve düşünce aktarımı yapılıyor. Mesafesiz Sohbetler, pandemi günleri geçmişte kalsa da tüm dünyadaki LGBTİ+’ların iletişimde kalabilmesini amaçlıyor.


Etiketler: yaşam, etkinlik duyuru
İstihdam