09/11/2023 | Yazar: Kaos GL

SPoD’un her hafta düzenlediği Mesafesiz Sohbetler’in yeni konusu “Sessizlik” 14 Kasım Salı günü, saat 20:00’de gerçekleşecek.

Mesafesiz Sohbetler’de “sessizlik” konuşulacak Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

SPoD’un her hafta düzenlediği Mesafesiz Sohbetler’in yeni konusu “Sessizlik” Dernek, 14 Kasım Salı günü, saat 20:00’de yapılacak çevrimiçi sohbeti şöyle duyurdu:

“Mesafesiz Sohbetler’de bu hafta “sessizlik” üzerine konuşuyoruz. Sessizlik de bilinmek İster. Sessizlik, ruhun huzur bulduğu karanlık bir orman gibidir. Kalabalıkların içinde kaybolurken veya doğanın kollarına kendinizi bırakmışken sessizliğin gizemli derinliklerine doğru bir yolculuğa çıkarsınız. Bu sessizlik, içsel bir cesaret kaynağıdır. Duygularınızla dans eder, düşüncelerinizi incecik bir ipek dokusuyla örer. Sessizlikte zamanın durduğunu hissedersiniz; geçmiş, gelecek ve şimdi bir araya gelir ve sonsuz bir anın içinde erirler. Sessizlik, ruhun çırpınışlarını dinler ve her solukta varlığınızın derinliklerine doğru yolculuk yaparsınız. Bu hafta çıktığımız bu yolculukları konuşacağımız, sessizliğe ses vereceğimiz sohbetimize davetlisiniz. Siz sessizliğin hakkını veriyor musunuz ? Gelin konuşalım!”

14 Kasım Salı günü 20.00’da “sessizlik” üzerine konuşmak için formu doldurabilirsiniz.

Sohbete katılmak için burada yer alan formu doldurmanız yeterli.


Etiketler: yaşam
İstihdam