26/09/2023 | Yazar: Kaos GL

Lambdaistanbul, “Ortaklıklarımız, dertlerimiz, benzeştiğimiz, ayrıştığımız yerler var ama konuştuğumuz birbirimizden duyduğumuz yerler az” diyerek “Ne desek: Non binary” buluşmasına çağırıyor.

“Ne desek: Non binary” buluşması 27 Eylül’de Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

Lambdaistanbul LGBTİ+ Dayanışma Derneği dönmeleri, Trans+ Komisyonu’nu tekrardan kurup bir araya geldi.

“Translar buraya, birbirimize, deneyimlerimize duyduğumuz ihtiyacı gidermek için toplanıp, trans dertlerimizi, dermanlarımızı konuşarak aşmaya!” diyen Komisyon; 24 Temmuz’da ilk, 14 Ağustos’ta ikinci buluşmasını gerçekleştirmişti.

Komisyon “Ortaklıklarımız, dertlerimiz, benzeştiğimiz, ayrıştığımız yerler var ama konuştuğumuz birbirimizden duyduğumuz yerler az” diyerek 27 Eylül’de “Ne desek: Non binary” buluşmasına çağırıyor:

“Deneyimlerimizi ve ikiliksizliklerimizi konuştuğumuz alanlar açalım, ikiliksiz demişken non binary, na ikili, ikili olmayan, ikilik dışı, trans+ nasıl çevirmek lazım? Ne yapsak olur ne etsek anlatabiliriz hadi bu 27 Eylül Çarşamba günü 20:00’da birlikte konuşalım.”

Kendisini non binary şemsiyesi altında gören herkese açık olan etkinliğe katılmak için referans istenmiyor ancak hem sohbetin alan açması hem de aksamaması için kamera ve mikrafonlarınızı açmanız rica ediliyor.

Buradan kayıt olabilirsiniz.


Etiketler: yaşam
İstihdam