18/06/2021 | Yazar: Kaos GL

Kaos GL dergisinden Onur Haftası’na özel bayraklı dergi aboneliği kampanyası!

Onur Haftası kutlu olsun: Kaos GL dergisinden bayraklı abonelik kampanyası Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

Kaos GL Dergisi sansürlere, yasaklara, kendi olmanın ve aşkın kabahatli sayılmasına ve tüm nefrete karşın 26 yıldır LGBTİ+ gündeminden, tarihinden ve örgütlerinden sesleri hayatın her alanına temas ederek bizlere ulaştırıyor. 

Uzun lafın kısası, lubunyanın sesi ayol! Ötesi mi var? Sizler de bu tarihin bir parçası olabilir ve dergiye üç farklı şekilde abone olarak destek verebilirsiniz.

Yıllık dergi aboneliği

Derginin iki ayda bir evinize kadar ulaşması için senelik abone olabilirsiniz. Abone olmak veya detaylı bilgi almak için semih@kaosgl.org adresine mail atabilirsiniz.

Senelik Abonelik Ücreti: 80 TL

Bayraklı yıllık dergi aboneliği

Derginin iki ayda bir kapınıza gelmesini istiyorsanız ve yanında bir de bayrağım olsun diyorsanız bu seçenek tam size göre!

95 x 150 cm ölçülerinde Gökkuşağı, Trans, Lezbiyen, Aseksüel, Nonbinary, Biseksüel veya İnterseks bayrak seçeneklerinden istediğiniz gönderilecektir. Fakat bayraklı yıllık dergi aboneliği bayrak stoklarımızla sınırlıdır. Lütfen semih@kaosgl.org mail adresine yazarak bilgi alınız.

Senelik Abonelik + Seçtiğin Bir Bayrak (95x150 cm): 100 TL

Yıllık Dijital Abonelik

Şimdiye kadar yayınlanmış bütün sayıların PDF’lerine erişme imkanı! Dergiyi eve götüremem, yurtta saklayamam diyorsanız bütün sayıların PDF versiyonlarına elektronik abonelik ile www.kaosgldergi.com adresinden ulaşabilirsiniz.

Dijital abone olmak için semih@kaosgl.org adresine mail atmanız yeterli.

Yıllık Dijital Abonelik: 80 TL


Etiketler: kültür sanat, yaşam
nefret