13/04/2021 | Yazar: Kaos GL

Heinrich-Böll Vakfı, Berlin Humboldt ve Brown Üniversiteleri Ortadoğu ve Avrupa’da Siyasi Homofobi ve Anti Feminizme Dair Queer Feminist Perspektifler Konferansı düzenleyecek.

Ortadoğu ve Avrupa’da Siyasi Homofobi ve Anti Feminizme Dair Queer Feminist Perspektifler Konferansı’na çağrı Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

Heinrich-Böll Vakfı, Berlin Humboldt Üniversitesi Çeşitlilik ve Toplumsal Çatışma Bölümü ve Brown Üniversitesi, 24-25 Eylül’de Ortadoğu ve Avrupa’da Siyasi Homofobi ve Anti Feminizme Dair Queer Feminist Perspektifler Konferansı düzenliyor.

Konferans; araştırmacıları ve aktivistleri toplumsal cinsiyet ve cinselliğe ilişkin söylemlerin Ortadoğu ve Avrupa’da aşırı sağ ve otoriter hareketler geçmesinden nasıl etkilendiğini tartışmaya davet ediyor.

Konferansta bildiri sunmak isteyenlerin İngilizce özetlerini 25 Nisan’a kadar iletmesi gerekiyor. Bildirilerin Ortadoğu ve Avrupa’da artan siyasi homofobi ve anti-feminizm koşullarında cinsiyet, cinsellik veya yakınlıklara ilişkin olması bekleniyor.

İngilizce düzenlenecek konferans hakkında daha fazla bilgi almak ve bildiri sunmak için tıklayın.


Etiketler: yaşam, cinsellik, dünyadan
İstihdam