01/04/2024 | Yazar: Kaos GL

Özgür Kanatlar’ın düzenlediği piknikler, Onur Ayı’na kadar devam edecek.

Özgür Kanatlar Antalya Topluluğu, Trans Görünürlük Günü’nü piknik ile kutladı Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

 Antalya'daki LGBTİ+ topluluğu Özgür Kanatlar, 31 Mart Trans Görünürlük Günü'nü sahilde  kutladı. Konyaaltı Sahili'nde gerçekleşen etkinlikte, açık alanda serilen renkli bayraklar eşliğinde bir araya gelen katılımcılar, görünürlüğü artırmak ve dayanışmayı güçlendirmek amacıyla bir araya geldi.

Pre-Pride Piknik olarak tasarlanan etkinlikte, katılımcılar hem sosyalleşti hem de gelecekteki planlarını konuşma fırsatı buldu. Onur Ayı'na kadar olan süreçte kesişimsel yaklaşıma verilen önemle birlikte, topluluk, bu tür Vegan Pre-Pride piknikleri düzenlemeye devam etme kararı aldı.

 Etkinlik hakkında konuşan Özgür Kanatlar Antalya Topluluğundan Ferit; "Bugün burada bir araya gelerek hem görünürlüğümüzü artırıyoruz hem de birbirimize destek oluyoruz. Bu tür etkinliklerle toplumda farkındalık yaratmayı ve LGBTİ+ haklarına olan destekleri artırmayı amaçlıyoruz. Gelecek planlarımızı konuşmak ve dayanışma içinde olmak bizim için çok önemli" dedi.

 Özgür Kanatlar LGBTİ+ topluluğu, Antalya'da LGBTİ+’ların hakları ve görünürlüğü için çeşitli etkinlikler düzenleyerek toplumsal farkındalığı artırmaya devam ediyor.

Topluluğa ulaşmak için tıklayın


Etiketler: yaşam
İstihdam