01/09/2021 | Yazar: Kaos GL

Özgür Renkler Derneği, Bursa’da yaşayan LGBTİ+’lar için Psikolojik Destek Programı’nı hayata geçirdi.

Özgür Renkler Psikolojik Destek Programı’nı hayata geçirdi Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

Bursa’da faaliyet gösteren ve LGBTİ+’lara hizmet veren Özgür Renkler Derneği, Psikolojik Destek Programı’nı hayata geçirdi.

Psikolojik Destek Programı kapsamında Eylül ayı itibariyle Bursa ve çevre illerde yaşayan LGBTİ+’ların psikolojik destek hizmetine eşit, ayrımcılığa maruz kalmadan ulaşması ve psikolojik olarak güçlendirilmesi hedefleniyor.

Özgür Renkler Derneği’nin gönüllü uzmanlarından oluşan, cinsel yönelim ve cinsiyet kimliğiyle ilgili eğitimler almış olan Psikolojik Destek Ağı sayesinde psikolojik destek almak isteyen LGBTİ+’lar ile ruh sağlığı uzmanları buluşturuluyor.

Nasıl başvurabilirsiniz?

Dernek başvuru sürecini şöyle anatıyor: “Buradan başvurunuzu yapabilirsiniz. Başvurunuz sonucunda bir hafta içinde sizinle iletişime geçilerek ön görüşme tarihi belirlenir. Ön görüşme sonucunda verdiğiniz bilgiler doğrultusunda sizin için Psikolojik Destek Ağı’ndan uygun uzman belirlenerek süreciniz başlatılır. “

“Daha detaylı sorularınızı ön görüşme sırasında sizinle görüşen uzmana sorabilir ya da danisma@ozgurrenkler.org adresine mail olarak atabilirsiniz.”

 

 

 


Etiketler: yaşam, sağlık, sağlık hakkı, danışmanlık
İstihdam