16/05/2013 | Yazar: Kaos GL

8. Uluslararası Homofobi Karşıtı Buluşma’da homofobi ve transfobi karşıtları Baba Zula konseri ve ‘Bol Öpücüklü Eurovision Partisi’ ile eğlenecek.

Özgür Ruhlar BabaZula ve Eurovision Partisi ile Coşacak! Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı
8. Uluslararası Homofobi Karşıtı Buluşma’da homofobi ve transfobi karşıtları Baba Zula konseri ve “Bol Öpücüklü Eurovision Partisi” ile eğlenecek. Bu yıl 17-19 Mayıs tarihleri arasında Ankara’da gerçekleşecek Buluşma, konferans ve yürüyüş kadar sosyal etkinlikleriyle de dikkat çekiyor.
 
Sevişe Sevişe Azalmaz ki Tendeki Özgür Ruh!
“Uzay yolu oryantal müziği”nin güçlü ismi BabaZula, 17 Mayıs akşamında Nefes Bar’da sahneye çıkacak. “Gökkuşağının tüm renklerini ve tüm özgür ruhları” konserlerine davet eden grup, 17 Mayıs Homofobi ve Transfobi Karşıtı Gün’de “dört duvar arasına kapatılamayanları” coşturacak.
 
Sansüre Karşı Öpüş Benimle!
“Bol Öpücüklü Eurovision Partisi” ise TRT’nin Eurovision Şarkı Yarışması’nı yayınlamama kararına karşı Eurovision şarkıları  ve  Onur Ünaldı’nın DJ’liğiyle geçen sıkı bir parti olacak.  Homofobi ve transfobi karşıtları, Eurovision Türkiye posteriyle çekilecek öpüşme fotoğraflarıyla bu yıl “Türkiye’yi temsil edecek.”
 
17 Mayıs, Cuma
 
18 Mayıs, Cumartesi

Adres: Konur Sokak, 10/20, Kızılay  


Video Haber İkon  İlgili Video:


Etiketler: yaşam, gezi/mekan
İstihdam