10/11/2020 | Yazar: Anjelik Kelavgil

Kaos GL, pandeminin LGBTİ+ haklarına etkilerini tartışmak için 14 Kasım saat 14.00’te online söyleşi düzenliyor. Kayıt yaptırmayı unutmayın!

“Pandemi, LGBTİ+’ları Nasıl Etkiledi?” söyleşisine davetlisiniz! Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

2020 yılına damgasını vuran ve tüm dünyayı derin bir krizin içine sokan Covid-19 pandemisi toplumun farklı katmanlarını farklı biçimlerde etkilemeye devam ediyor. Halihazırda haklarına erişimde ciddi sorunlar yaşayan LGBTİ+’lar pandemi krizinden de en çok etkilenen grupların başında geliyor.

Sosyo-ekonomik kayıpların yanı sıra LGBTİ+ karşıtı politikaların hedef göstermeleriyle pandemi sürecini deneyimleyen LGBTİ+’ları bir araya gelmeye davet eden Kaos GL Derneği, 14 Kasım Cumartesi günü saat 14.00’te “Pandemi LGBTİ+’ları Nasıl Etkiledi?” online söyleşisine sizleri davet ediyor.

SPoD ve Genç LGBTİ+ derneklerinin pandemi sürecine dair düzenledikleri raporların da sunulacağı etkinliğe 13 Kasım Cuma gününe kadar web@kaosgl.org adresine isim ve varsa bağlı olduğunuz kurum bilgilerini içeren bir başvuru maili atmak gerekiyor. Etkinlik katılım linki başvuranlara mail yoluyla iletilecek.

Kaos GL Pandemi buluşmaları hakkında

Kaos GL, pandeminin LGBTİ+ haklarına etkilerini gündemleştirmek ve raporlaştırmak için bir dizi etkinlik düzenliyor. Bu etkinliklerin ardından mini raporlar yayınlıyor. Bugüne kadar yayınlanan raporlar şöyle:

Olağanüstü Hal LGBTİ+’lar İçin Devam Ediyor!

Olağanlaştırılan OHAL’den Çıkış Dayanışmayla Mümkün!


Etiketler: insan hakları, sosyal hizmet
İstihdam