16/01/2023 | Yazar: Kaos GL

SPoD’un 6 yıldır gerçekleştirdiği Pazar Sohbetleri artık şehir şehir geziyor. “Diyar Diyar Pazar Sohbetleri” 22 Ocak’ta üçüncü durağı Aydın’da.

“Pazar Sohbetleri” Aydın yolcusu Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

Sosyal Politika Cinsiyet Kimliği ve Cinsel Yönelim Çalışmaları Derneği’nin (SPoD) 6 yıldır düzenli olarak gerçekleştirdiği, her hafta farklı bir konu üzerine duygu, düşünce ve deneyimleri aktardığı Pazar Sohbetleri şehir şehir gezmeye başladı.

Pazar Sohbetleri ekibinin her ay farklı şehirlerde gerçekleştirmeye başladığı “Diyar Diyar Pazar Sohbetleri”nin üçüncü durağı Aydın.

Ankara’da 17 Mayıs Derneği, İzmir’de Genç LGBTİ+ Derneği ile gerçekleştirilen sohbetlerin ardından turun Aydın ayağı Aydın LGBTİ+ Dayanışması ile yapılacak.

Sohbetin konusu “kalp kırıklıklarımız”:

“Diyar Diyar Pazar Sohbetleri’nde bu hafta “kalp kırıklıklarımız” üzerine konuşuyoruz. Bir kalp kaç kez kırılabilir? Bir kişi, bir bakış, bir söz bazense sadece sessizlik kırar kalbimizi. Tabi biz de kırarız pek çok kez birilerinin kalbini. Peki, nedir bu kırıklığın sebebi, yok mudur bir çaresi? Aşkın mayhoşluğu, hayatın keşmekeşliği arasında kalp kırıklarını konuşacağımız, kimlerin bizi kırdığını paylaşacağımız, konuşurken hatırladığımız, hatırlarken maziyi andığımız sohbetimize davetlisin. Gel birlikte kalp kırıklarımız üzerine şöyle içli bir sohbet edelim, dertlerimizi paylaşalım Lubunya.”

22 Ocak günü saat 14:30’da yüz yüze yapılacak sohbete katılmak için katılım formunu doldurabilirsiniz. Yüz yüze yapılacak sohbet için adres bilgisi yine e-posta ile sohbetten bir gün önce (21 Ocak Cumartesi) paylaşılacak.


Etiketler: yaşam
İstihdam