02/01/2023 | Yazar: Kaos GL

SPoD, 8 Ocak’ta Genç LGBTİ+ ile birlikte başlangıçlar üzerine Pazar Sohbeti düzenleyecek.

“Pazar Sohbetleri” İzmir yolcusu Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

Sosyal Politika Cinsiyet Kimliği ve Cinsel Yönelim Çalışmaları Derneği’nin (SPoD) 6 yıldır düzenli olarak gerçekleştirdiği, her hafta farklı bir konu üzerine duygu, düşünce ve deneyimleri aktardığı Pazar Sohbetleri şehir şehir gezmeye başladı.

Pazar Sohbetleri ekibinin her ay farklı şehirlerde gerçekleştirmeye başladığı “Diyar Diyar Pazar Sohbetleri”nin ikinci durağı İzmir.

Ankara’da 17 Mayıs Derneği ile yapılan sohbetlerin ardından, turun İzmir ayağı Genç LGBTİ+ Derneği ile yapılacak.

8 Ocak Pazar günü yapılacak sohbetlerde konu, “başlangıçlar”:

Diyar Diyar Pazar Sohbetleri’nde bu hafta “başlangıçlar” üzerine konuşuyoruz. Açılmalar kucaklamalara, ilişkiler mutluluklara, direnişler değişimlere yol açsın isteriz. Gerçekten de bazı başlangıçlar tam istediğimiz gibi olur. Kardeşin kucaklaması, sevgilinin sarılması, dayanışmanın sarmalaması hoş gelir. Ama bazen paylaşması güç bir pişmanlık olur. Her fırsatta çıkmaya çalıştığı yere biraz daha gömülür. Sonrasında ne olduysa olsun, gel birlikte başlangıçlarımız üzerine 8 Ocak Pazar günü konuşalım!

8 Ocak günü saat 14.30’da yüz yüze yapılacak sohbete katılmak için katılım formunu doldurabilirsiniz. Yüz yüze yapılacak sohbet için adres bilgisi yine e-posta ile sohbetten bir gün önce (7 Ocak Cumartesi) paylaşılacak.


Etiketler: yaşam
İstihdam