23/02/2022 | Yazar: Kaos GL

SPoD: “Toplumsal normları, baskıları bir kenara bırakıp, biz bize, özgürce toplumsal normların üzerimizdeki etkisini gelin 27 Şubat Pazar günü saat 14.30’da birlikte konuşalım.”

Pazar Sohbetleri’nde bu hafta: Toplumsal normların kime ‘ne’liği Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

Sosyal Politika Cinsiyet Kimliği ve Cinsel Yönelim Çalışmaları Derneği’nin (SPoD), Pazar Sohbetleri’nde bu hafta “toplumsal normların kime ‘ne’liği” konuşulacak.

2016 yılında açılma sohbetleri olarak başlayan Pazar Sohbetleri’nde her hafta bir konu üzerinde katılımcılar deneyim ve fikirlerini paylaşıyor. LGBTİ+’ları güçlendirmeyi hedefleyen Pazar Sohbetleri bu hafta 27 Şubat saat 14.30’da yapılacak:

“Pazar Sohbetleri’nde bu hafta “toplumsal normların kime ‘ne’liği” üzerine konuşuyoruz. Bizleri şekillendiren bazen ise kısıtlayan normlardan sahi kime ne? Bizi biz yapan değerlerimizden ödün vermeden yaşamak aslında bütün olay. Toplumsal normları, baskıları bir kenara bırakıp, biz bize, özgürce toplumsal normların üzerimizdeki etkisini gelin 27 Şubat Pazar günü saat 14.30’da birlikte konuşalım.”

Fiziksel ortamda yapılacak etkinliğe katılmak için mesafesizsohbetler@spod.org.tr adresine e-posta atmak gerekiyor. Adres bilgisi e-posta ile paylaşılacak. Sohbette 18 yaş sınırı ve en az iki doz aşı olma şartı var. Pandemi nedeniyle sohbete katılmak için HES kodu uygulaması da yapılacak.


Video Haber İkon  İlgili Video:


Etiketler: yaşam
İstihdam