27/01/2022 | Yazar: Kaos GL

Sosyal Politika, Cinsel Yönelim ve Cinsiyet Kimliği Çalışmaları Derneği’nin Pazar Sohbetleri’nde 30 Ocak Pazar günü “utanç” üzerine konuşulacak.

Pazar Sohbetleri’nde bu hafta: Utanç Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

Sosyal Politika, Cinsel Yönelim ve Cinsiyet Kimliği Çalışmaları Derneği’nin (SPoD) deneyim paylaşımı için güvenli alanlar oluşturmak ve LGBTİ+’ların hayatlarına dokunan konuları işlemek için başlattığı Pazar Sohbetleri’nde 30 Ocak Pazar günü “utanç” üzerine konuşulacak.

Dernek etkinliği şöyle duyurdu:

“Utanç duygusunu ne zaman, nasıl deneyimliyoruz? Hangi davranışlarımızın ardında utanç var? Utanç duygusuyla kendi içimizde nasıl başa çıkıyoruz? Gelin 30 Ocak Pazar günü saat 14.30’da utanç üzerine konuşalım.”

“Katılmak için mesafesizsohbetler@spod.org.tr adresine mail yoluyla ulaşabilirsiniz! Yüz yüze yapılacak sohbet için adres bilgisi yine mail ile paylaşılacaktır.”

Pazar Sohbetleri hakkında

3 Temmuz 2016 “Açılma Sohbetleri” ismiyle yola çıkan Pazar Sohbetleri, SPoD Ofis’te, LGBTİ+ konularında SPoD Psikososyal Destek ve Ruh Sağlığı Alanından eğitim almış ve düzenli süpervizyon almakta olan akran moderatörleri eşliğinde gerçekleşen toplantılar.

Pandemi dönemiyle birlikte yoluna “Mesafesiz Sohbetler” adıyla online olarak devam etse de SPoD, 30 Ocak Pazar günü yüz yüze sohbete çağırıyor. 


Etiketler: yaşam
nefret