01/08/2023 | Yazar: Kaos GL

Sosyal Politika, Cinsiyet Kimliği ve Cinsel Yönelim Çalışmaları Derneği’nin Pazar Sohbetleri’nde bu hafta uzak mesafe ilişkileri konuşulacak.

Pazar Sohbetleri’nde bu hafta: Uzak mesafe ilişkilerimiz Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

Sosyal Politika, Cinsiyet Kimliği ve Cinsel Yönelim Çalışmaları Derneği’nin (SPoD) Pazar Sohbetleri devam ediyor. Bu haftanın konusu “uzak mesafe ilişkilerimiz”.

2016 yılında açılma sohbetleri olarak başlayan Pazar Sohbetleri’nde her hafta bir konu üzerinde katılımcılar deneyim ve fikirlerini paylaşıyor. LGBTİ+’ları güçlendirmeyi hedefleyen Pazar Sohbetleri’nin bu haftaki duyurusu şöyle:

“Pazar Sohbetleri’nde bu hafta “uzak mesafe ilişkilerimiz” üzerine konuşuyoruz. Bazen partnerlerimiz bazen en yakın arkadaşlarımız bazen de kolilerimiz bizden çok uzaklarda yaşayabiliyor. Bu bize nasıl hissettiriyor, nelerde zorlanıyoruz, neler yaşıyoruz, kavuşmalar nasıl hissettiriyor? Gel 6 Ağustos’ta birlikte konuşalım lubunya.”

Katılmak için mesafesizsohbetler@spod.org.tr adresine mail yoluyla ulaşabilirsiniz. Yüz yüze yapılacak sohbet için adres bilgisi yine mail ile sohbetten önce paylaşılacak.


Etiketler: yaşam
İstihdam