17/08/2023 | Yazar: Kaos GL

Sosyal Politika, Cinsiyet Kimliği ve Cinsel Yönelim Çalışmaları Derneği’nin Pazar Sohbetleri’nde bu hafta veganlık konuşulacak.

Pazar Sohbetleri’nde bu hafta: Veganlık Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

Sosyal Politika, Cinsiyet Kimliği ve Cinsel Yönelim Çalışmaları Derneği’nin (SPoD) Pazar Sohbetleri devam ediyor. Bu haftanın konusu “veganlık”.

2016 yılında açılma sohbetleri olarak başlayan Pazar Sohbetleri’nde her hafta bir konu üzerinde katılımcılar deneyim ve fikirlerini paylaşıyor. LGBTİ+’ları güçlendirmeyi hedefleyen Pazar Sohbetleri’nin bu haftaki duyurusu şöyle:

“Pazar Sohbetleri’nde bu hafta ‘veganlık” üzerine konuşuyoruz. Evde, işte, sokakta, her alanda gittikçe daha çok konuşulan veganizmi bu hafta gelin birlikte konuşalım. Veganlık nedir? İnsan neden vegan olur? Veganlık sürdürülebilir mi? gibi sorularını tartışıp fikirlerini beyan etmek istersen seni de bekliyoruz. Vegan ol ya da olma, bu tartışma hepimizin!”

20 Ağustos Pazar günü 14:30’da gerçekleşecek sohbete katılmak için mesafesizsohbetler@spod.org.tr adresine e–posta yoluyla ulaşabilirsiniz. Yüz yüze yapılacak etkinlik için adres bilgisi yine e–posta ile sohbetten önce paylaşılacak.


Etiketler: yaşam, ekoloji
İstihdam