14/09/2023 | Yazar: Kaos GL

Sosyal Politika, Cinsiyet Kimliği ve Cinsel Yönelim Çalışmaları Derneği’nin (SPoD) Pazar Sohbetleri devam ediyor. Bu haftanın konusu “ayrılıklar”.

Pazar Sohbetlerinde bu hafta: Ayrılıklar Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

2016 yılında açılma sohbetleri olarak başlayan Pazar Sohbetleri’nde her hafta bir konu üzerinde katılımcılar deneyim ve fikirlerini paylaşıyor. LGBTİ+’ları güçlendirmeyi hedefleyen Pazar Sohbetleri’nin bu haftaki duyurusu şöyle:

“Pazar Sohbetleri’nde bu hafta ‘ayrılıklar’ üzerine konuşuyoruz. Sonbahar geldi çattı, eylülü yarıladık bile. Sonbahar için hep ayrılık mevsimi derler ya, öyle mi sahi? Ayrılık denince neler, kimler geliyor aklımıza; neler hissediyoruz? Belki hüzün, belki rahatlama, belki boşluk, belki de huzur... Yeni bir başlangıç yapmak için bir şeylerden ayrılmak gerekmez mi bazen? Çıkılacak keyifli bir yolun tam önünde duruyorsa da hüzünlü müdür o ayrılık? Gel bu Pazar 14:30’da bunlar üzerine konuşalım, kafalarımız iyice karışsın.”

17 Eylül Pazar günü gerçekleşecek sohbete katılmak için mesafesizsohbetler@spod.org.tr adresine e–posta yoluyla ulaşabilirsiniz. Yüz yüze yapılacak etkinlik için adres bilgisi yine e–posta ile sohbetten önce paylaşılacak.


Etiketler: yaşam
İstihdam