28/02/2024 | Yazar: Kaos GL

3 Mart saat 14.30’da gerçekleşecek Pazar Sohbetlerinde bu hafta fırsatları kaçırma korkusu üzerine konuşulacak.

Pazar Sohbetlerinde bu hafta: Fırsatları Kaçırma Korkusu Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

Sosyal Politika, Cinsiyet Kimliği ve Cinsel Yönelim Derneği’nin (SPoD) Pazar Sohbetlerinde bu hafta “Fırsatları Kaçırma Korkusu” konuşulacak. Yüz yüze yapılacak sohbet 3 Mart saat 14.30’da gerçekleşecek.

Duyurunun tam metni şöyle:

Hayatın parmaklarının arasından akıp gittiğini hissettin mi daha önce? Başkalarının hayatlarının daha tatmin edici olduğunu düşündün mü hiç? Ya da diğerlerinin senden daha ileride olduklarını düşünüp aradaki farkı(!) kapatmak için her zaman her yerde olmaya çalışıyor musun? Fırsatları kaçırma korkusunu konuşacağımız bu haftaki Pazar Sohbetine seni de bekliyoruz lubunya.

Etkinliğe katılmak için mesafesizsohbetler@spod.org.tr adresine mail yoluyla ulaşabilirsiniz. Yüz yüze yapılacak sohbet için adres bilgisi yine mail ile sohbetten önce paylaşılacaktır.

Pazar Sohbetleri Hakkında

3 Temmuz 2016 tarihinde faaliyetine “Açılma Sohbetleri” olarak başlayan “Pazar Sohbetleri, pazar günleri saat 14.30’da gerçekleşmektedir. Ücretsiz olan bu toplantılar, LGBTİ+ konularında SPoD Psikososyal Destek ve Ruh Sağlığı biriminden eğitim almış ve düzenli süpervizyon almakta olan akran moderatörleri ile birlikte gerçekleşmektedir. Güvenli alanların oluşturulmasının esas olduğu bu toplantılarda haftalık bir konu seçilerek SPoD’un sosyal medya hesaplarında duyurulmakta ve katılımcılar tarafından bunun çevresinde deneyim, duygu ve düşünce aktarımı yapılmaktadır.

Pazar Sohbetleri toplantılarında aktarılan deneyim/bilgi akışı ve grup içi grup içi destek ile LGBTİ+’ların kendi cinsiyet kimliklerini ve cinsel yönelimlerini saklamadan güvenli bir ortamda bir arada olmalarına imkan sağlamaktadır.


Etiketler: kültür sanat, yaşam
İstihdam