17/01/2024 | Yazar: Kaos GL

SPoD’un Pazar Sohbetleri buluşmasında LGBTİ+’lar bu hafta “flört uygulamaları” üzerine konuşacak.

Pazar Sohbetlerinde bu hafta: Flört uygulamaları Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

2016 yılında Açılma Sohbetleri olarak başlayan Pazar Sohbetleri’nde her hafta bir konu üzerinde katılımcılar deneyim ve fikirlerini paylaşıyor.

LGBTİ+’ları güçlendirmeyi hedefleyen Pazar Sohbetleri’nin bu haftaki duyurusu şöyle:

“Günlük yaşantılarımızda dahi lubunyalarla denk gelme, sosyalleşme imkanımız kısıtlı olabiliyorken flörtleşme söz konusu olunca dating uygulamalarına başvurabiliyoruz. Bu uygulamalar bazen çok güzel karşılaşmalara, anılara, ilişkilere aracı olurken bazen de belki kızarak belki hayal kırıklığı ile bir daha açmamak üzere silebiliyoruz. Ama nihayetinde ‘Ne onlarla, ne onlarsız…‘ diye düşünmeden de edemiyoruz. Senin nasıl deneyimlerin var? Sağa sola kaydırırken insanları kaybolmuş mu hissediyorsun, yoksa tam tersine bu uygulamalarda gerçek bağlar kurabiliyor musun? Profil için seçilen fotoğraflardan paylaşılan kişisel bilgilere, ilk mesajdan ilk buluşmaya, bu uygulamalar üzerine ne düşünüyorsun? Gel bu hafta bunlar üzerine deneyimlerimizi ve bizde bıraktıklarını konuşalım.”

21 Ocak Pazar günü 14:30’da gerçekleşecek sohbete katılmak için mesafesizsohbetler@spod.org.tr adresine e–posta yoluyla ulaşabilirsiniz. Yüz yüze yapılacak etkinlik için adres bilgisi yine e–posta ile sohbetten önce paylaşılacak.


Etiketler: yaşam, etkinlik duyuru
İstihdam