08/07/2021 | Yazar: Kaos GL

Pembe Hayat KuirFest, onuncu yılı için düzenleyeceği sergiye hayallerinizdeki festival ve film afişlerini bekliyor.

Pembe Hayat KuirFest’ten 10. yıl sergisi Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

Onuncu yılına “Film Kültürlerini Kuiryantelleştirmek” çevrimiçi konferansı ile başlayan Pembe Hayat KuirFest, yüz yüze etkinlikleri ile takipçileri ile buluşmaya hazırlanıyor.

KuirFest, film gösterimleri, söyleşiler, paneller, partiler ve atölyelerin yanı sıra, bu yıl festivalin onuncu yılı vesilesiyle sergi düzenleyecek.

Sergi çağrısı şöyle:

“Pandemi ve pandemiyi bahane eden baskıcı politikalar nedeniyle, kültür-sanat faaliyetlerinin durma noktasına geldiği bir yılı aşkın sürenin ardından yeniden bir arada olabilme heyecanı içindeyiz. Hareketimiz ve camiamız adına, hepimiz için nefes olabilecek kuir tahayyüller kurmak hedefiyle yola çıktığımız sergi fikri bütününün bir parçası olarak, hayallerimizdeki festival ve film afişlerini bir araya getirmeyi planlıyoruz. Bu nedenle, hayallerinizdeki festival ve film afişlerini 10 Ağustos Salı tarihine kadar sergi@pembehayat.org adresine göndermenizi rica ediyoruz.”

Başvurularınızı, “Hayalimdeki Festivaller, Hayalimdeki Afişler” konu başlığı ile e-posta olarak gönderebilirsiniz ve isteğe bağlı olarak e-posta içeriğine eser adı ve sanatçı adını yazabilirsiniz. Eserler için biçim ve boyut serbest ve 300 dpi olarak bekleniyor.

 


Etiketler: kültür sanat, yaşam
İstihdam