13/02/2024 | Yazar: Kaos GL

Pembe Hayat LGBTİ+ Dayanışma Derneği, tam zamanlı istihdam edilmek üzere Kaynak Geliştirme ve Uluslararası İlişkiler Koordinatörü arıyor.

Pembe Hayat’tan iş ilanı: Kaynak Geliştirme ve Uluslararası İlişkiler Koordinatörü Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

Pembe Hayat LGBTİ+ Dayanışma Derneği, Ankara’da dernek ofisinde tam zamanlı istihdam edilmek üzere Kaynak Geliştirme ve Uluslararası İlişkiler Koordinatörü arıyor. 

Adayların, İngilizce Europass CV formatında hazırlanmış ve 2 adet referanslarını içeren özgeçmişleri ile motivasyon mektuplarını cv@pembehayat.org adresine; konu başlığına “Aday Başvuru - KGUİ” yazarak, en geç 26 Şubat 2024 saat 18:00’e kadar yollamaları gerekiyor.

Değerlendirme süreci

Başvuru süreci tamamlandıktan sonra, gönderilmiş olan özgeçmiş ve motivasyon mektupları 3 kişilik bir değerlendirme kurulu tarafından incelenerek bir kısa liste oluşturulacak. Kısa listede olan adaylarla mülakattan sonra referanslar da değerlendirilerek, ilgili pozisyon için başarılı bulunan aday/adaylarla ikinci bir mülakat yapılacaktır. Böylece değerlendirme süreci tamamlanacaktır.

Pembe Hayat LGBTİ+ Dayanışma Derneği, din, renk, ırk, cinsiyet, cinsel yönelim, cinsiyet kimliği, cinsiyet ifadesi, cinsiyet özellikleri, hamilelik, engellilik, yaş, toplumsal statü, etnik kimlik, kalıcı hastalık, sağlıklılık durumu, fiziksel durum, medeni hal, siyasi ya da felsefi görüş ve benzeri nedene dayalı olarak ayrımcılığın her biçimine karşıdır.

Görev, sorumluluklar, aranan nitelikler ve beceriler kriterlerini buradan inceleyebilirsiniz


Etiketler: yaşam, çalışma hayatı
İstihdam