19/09/2019 | Yazar: Kaos GL

Queer Troublemakersin yeni bölümü tanışma applerini tartışıyor.

Queer Troublemakers’ten yeni bölüm Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

Queer Troublemakersin yeni bölümü tanışma applerini tartışıyor.

“Kimliklerimizle, stereotipleştirmeyle olan dertlerimizi ve deneyimlerimizi tartışıyoruz” diyerek yola çıkan Queer Troublemakers’in son bölümü tanışma appleri üzerine.

Queer Troublemakers “Yeni ve bize özel olmadığı halde konuşulacak yeri pek bulamayan meseleleri konuşuyoruz” diyerek bugüne dek seks işçiliği, cinsiyet teranesi, genderqueerlik, Onur Haftası özel, yarı-biseksüel kız ve beden olumla(yama)ma başlıkları üzerine yayım paylaştı. Kanalın son yayımı tanışma applerini ele alıyor.

App klişeleri ve beklentiler

Ekip programı şöyle tanıyor, “Tanışma applerini kullanmayanımız kalmamıştır.  Herkesin tarzı da beklentisi de farklı. Kimi büyük aşkını arıyor, kimi tatillerini renklendiriyor. Biz de kendimizinkileri masaya yatırdık; gullümünü yaptık. Bu bölümde konuyu iyice dağıttık, altından girdik üstünden çıktık. Profillerde görmeye dayanamadığımız klişeler, premium üyeliğe verilen paraya değer mi, uzun mesajlaşmalar Mantar'ı neden basıyor da Armut haftalarca muhabbet ediyor, ‘ghosting’ yapmak caiz mi, Armut'un Küçük Prens'le alıp veremediği ne, konu nasıl Grey's Anatomy'e geldi...? Cevapları ve daha fazlası gullümümüzde.”

Ekibe ulaşmak için queertroublemakers@gmail.com adresini kullanabilirsiniz. Ayrıca ekibin Twitter hesabından takip edebilir ve tüm postcastlerini buradan dinleyebilirsiniz.

İlgili haber:

Queer Troublemakers’i dinlediniz mi?

Hayaller ve gerçeklerle boğuştuktan sonra Queer Troublemakers…

 


Etiketler: yaşam
İstihdam