03/09/2021 | Yazar: Aslı Alpar

Endişeden uzak ve keyifli bir hayatı LGBTİ+ düşmanları engelleyemez. Gays.com yazarı Roney, queer ve mutlu olmaya dair düşüncelerini yazdı.

Queer ve mutlu Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

İllüstrasyon: Elif Öner

Endişeden uzak ve keyifli bir hayatı LGBTİ+ düşmanları engelleyemez. Gays.com yazarı Roney, queer ve mutlu olmaya dair düşüncelerini yazdı:

“Nihayetinde hepimiz esenlik içinde yaşamak için mutluluğu arıyoruz. Kendinizi LGBTQ olarak tanımlıyorsanız, farklı değilsiniz. Hayatınızı endişelenmeden yaşamak ve ideal olarak sevdiğiniz biriyle paylaşmak istiyorsunuz. Erkek ya da kadın, bekar ya da evli, heteroseksüel ya da homoseksüel olsun, hepimiz tatmin edici bir yaşam için çabalıyoruz.”

Kendiniz için harekete geçin

“Heteroseksüel olmadığınızı anladığınızda, kendinizi tanıyın ve - en önemlisi - kendiniz için harekete geçin. Ve bu yol genellikle açılmaktan geçer.”

“Queer hayatım; bu benim”

Roney yazısında genç LGBTQ’lar için açılmanın her zaman kolay olmadığını söylüyor ve toplum tarafından kabul edilmenin LGBTQ’lar tarafından önyargılar nedeniyle zor olduğuna dikkat çekiyor ve ekliyor: “Queer hayatım; bu benim”.

“Sen olduğun kişisin. Lezbiyen, gey, biseksüel, trans, interseks veya queer olmanız fark etmez. Buradasın ve buraya aitsin. Topluluğunuzun – toplumumuzun – bir parçasısınız ve bunun için gerçekten gurur duyun.”

 

 


Etiketler: kültür sanat, yaşam
İstihdam