17/08/2022 | Yazar: Kaos GL

Gülşen’in ardından Reyhan Karaca da Yenikapı konserinde gökkuşağı bayrağı açtı.

Reyhan Karaca konserinde gökkuşağı bayrağı açtı Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından 23 Temmuz-14 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilen İstanbul Festivali kapsamında 13 Ağustos’ta Reyhan Karaca sahne aldı.

TIKLAYIN - Gülşen Yenikapı konserinde gökkuşağı bayrağı açtı, 4 erkek LGBTİ+’lara saldırdı

Karaca, bir önceki gün gerçekleşen Gülşen konserine atıfta bulunarak seyircilere “Nerede, var mı LGBT bayrağı?” diye sordu. Seyircilerden birinin çıkartması üzerine “Var vallahi var! Ver. Elden ele elden ele!” diyerek gökkuşağı bayrağını aldı ve sahnesinde dalgalandırdı.

Ne olmuştu?

12 Ağustos akşamı Gülşen’in Yenikapı’da yoğun katılımla gerçekleşen konserde izleyicilerden bazıları sahneye Gülşen’e ulaştırılması için gökkuşağı ve trans bayrağı attı. İlk atılan trans bayrağını görmeyen Gülşen, ardından açılan gökkuşağı bayrağını fark etti ve ekibinden bayrağı kendilerine ulaştırmasını istedi.

Gülşen bayrağı açtıktan sonra kendisine bayrağı ulaştıran LGBTİ+’lara dönerek “güzel bir köşeye koyuyoruz bunu. Kalbimizin en güzel yerinde olarak… Biliyorsunuz bizdeki yerinizi” dedi.  Gülşen izleyicilerin başlattığı “Nerdesin aşkım, burdayım aşkım” sloganının ardından yine izleyicilerin başlattığı “Irgalamaz Beni” şarkısını da söyledi.


Etiketler: kültür sanat
İstihdam