21/11/2011 | Yazar: Cenk Erdem

1994 yılından beri devam ettirdiği kampanyalarıyla, M-A-C Viva Glam rujlarından bugüne kadar AIDS yararına 224 milyon dolarlık büyük bir gelir elde edildi.

Ricky’li Dudaklar Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı
M-A-C Viva Glam, geliri HIV/AIDS ile ilgili araştırmalarda kullanılmak üzere gerçekleştirdiği geleneksel ve pek meşhur ruj kampanyalarına Lady Gaga ve Cyndi Lauper imzalı rujlardan sonra bu kez Ricky Martin ve Nicki Minaj rujları ile devam ediyor. Daha önce Lady Gaga ve Cyndi Lauper, M.A.C Viva Glam kozmetikleri için 2010 Bahar kampanyasında yer almışlardı.

Geçtiğimiz günlerde İspanyol vatandaşlığına hak kazanan ve erkek arkadaşı Carlos Gonzales ile düğün hazırlıkları yapan Ricky Martin’in imzasını taşıyan rujlar kampanya için "Viva Glam Ricky" adını taşıyor olacak ve 14 Dolar’dan satışa sunulacak. 


1994 yılından beri devam ettirdiği kampanyalarıyla, M-A-C Viva Glam rujlarından bugüne kadar AIDS yararına 224 milyon dolarlık büyük bir gelir elde edildi. Kampanya fotoğrafları ünlü fotoğrafçı David La Chapelle imzası taşıyor. Rujlar Şubat ayında satışa çıkacak. İsteyene Viva Glam Nicki, isteyene Viva Glam Ricky. 


Etiketler: yaşam
İstihdam