21/03/2017 | Yazar:

RuPaul’s Drag Race 9. sezon yıldızları Valentina ve Trinity Taylor ile fotoğrafçı Jason King West Hollywood’da tacize ve saldırıya uğradı.

RuPaul’s Drag Race yarışmacıları saldırıya uğradı Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

RuPaul’s Drag Race 9. sezon yıldızları Valentina ve Trinity Taylor ile fotoğrafçı Jason King West Hollywood’da tacize ve saldırıya uğradı.

King olayı sosyal medyada şöyle anlattı:

“Geçen akşam Trinity Taylor, Valentina ve başka iki arkadaşımızla gittiğimiz gece kulübünden eve yürürken hiçbirimizin tanımadığı bir adam hiçbir şey söylemeden aramıza katıldı ve bizimle yürümeye başladı.

“Belli bir süre sonra Valentina kendisine çok kibar bir şekilde rahatsız olduğumuzu ve bizi takip etmemesini rica etti.

“Arabasının o yönde park ettiğini söyleyip yürümeye devam etmek istedi. Fakat biz ileride veya geride yürüyüp bizden uzaklaşmasını istediğimizi söyledik. O da aynı şekilde cevap verdi ve bu sözlü tartışma bir süre bu şekilde devam etti. En son Valentina bizim diğer yoldan gideceğimizi söyleyince adam ona yumruk attı.

“Adamı Valentina’nın üstünden almaya çalışırken bana da yumruk attı ve burnumu kırdı. Acil serviste 9 saat geçirdim.”

Açıklamasının devamında olaya müdahale eden polislere de kendilerine karşı hiçbir kötü tutumda bulunmayıp ayrımcılık yapmadıkları için teşekkür eden King şöyle devam etti: “Hikayeden çıkaracağımız ders: sağduyulu ve güvende olun!!! Gerçekten birkaç saniye içinde neler olabileceğini hiçbir zaman bilemezsiniz.”


Etiketler: yaşam, dünyadan
İstihdam