17/02/2016 | Yazar: Kaos GL

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, saldırıda yaşamını yitirenlerin sayısını 24, yaralı sayısını da 61 olarak açıkladı.

Sağlık Bakanı: 24 ölü, 61 yaralı Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, saldırıda yaşamını yitirenlerin sayısını 24, yaralı sayısını da 61 olarak açıkladı.

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Ankara’daki bombalı saldırıya ilişkin basın mensuplarına açıklama yaptı. Saldırıda yaşamını yitirenlerin sayısını 24, yaralı sayısını da 61 olarak açıkladı:

“Olay yerinde 20- 21, hastanede 3 vefatımız var. 14 hastanede 61 yaralımız bulunuyor. Büyük çoğunluğu birkaç günde tedavileri tamamlanabilecek hafif ya da orta dereceli yaralılarımız.”

Sağlık Bakanlığı’ndan yapılan resmi açıklamada ise yaralıların tedavilerine ilişkin şunlar kaydedildi:

“Patlamadan 4 dakika sonra ilk ambulansımız olay yerine ulaşmıştır. Hemen ardından 32 ambulansımız olay yerine ulaşarak yaralı sevklerini süratle gerçekleştirmiştir. Yaralılar en yakın hastanelere sevk edilmiştir. Kan ihtiyacımız bulunmamaktadır. Tüm branşlarda uzman hekimimiz mevcuttur. Yoğun bakım, yanık ve ameliyat üniteleri konusunda herhangi bir yer sıkıntısı bulunmamaktadır.”


Etiketler: yaşam
İstihdam