09/10/2020 | Yazar: Kaos GL

Dijital gökkuşağı bayrağı, Ukrayna’nın en yüksek binalarından birinde 11 Ekim Uluslararası Açılma Günü’ne kadar dalgalanacak.

Salgın durduramaz: Dijital gökkuşağı bayrağı Kiev’de dalgalanıyor Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

Ukrayna’nın en yüksek binalarından biri olan, 35 katlı alışveriş merkezi Gulliver Mall’da dijital gökkuşağı bayrağı dalgalanıyor. Üzerinde “Birlikte farklı olmak güzel!” yazan bayrak 11 Ekim Uluslararası Açılma Günü’ne kadar 18:30 – 22:00 saatleri arasında dalgalanmaya devam edecek.

Kiev Onur Haftası Sivil Toplum Direktörü Ruslana Panukhnyk, Kiev merkezinin yanı sıra şehrin çevresindeki her yerden görülebilen dijital bayrakla ilgili düşüncelerini şöyle paylaşıyor: “Uluslararası Açılma Günü, görünürlük ve sesimizin gücüyle ilgili. Tüm LGBT+’lar için önemli olan bu günde, pandemi koşulları ve karantina kısıtlamaları da dahil olmak üzere her koşulda birlikte ve birlikte daha güçlü olduğumuzu vurgulamak istiyoruz. Herkes için daha iyi bir gelecek için yan yana yürüyoruz.”

Panukhnyk bu dijital bayrağın aynı zamanda Kiev’de genellikle 26 Eylül - 11 Ekim tarihleri arasında gerçekleşen Onur Haftası etkinliklerinin, COVID-19 salgını nedeniyle ertelendiğini hatırlatacağını söylüyor.


Etiketler: dünyadan
İstihdam