14/12/2021 | Yazar: Aslı Alpar

SPoD’un çevrimiçi düzenlediği Mesafesiz Sohbetler’de bugün “mekanlar” konuşulacak.

Salı akşamlarını boş bırakın: Mesafesiz Sohbetler’e yer ayırın Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

Sosyal Politika Cinsiyet Kimliği ve Cinsel Yönelim Çalışmaları Derneği'nden (SPoD) kapsamlı oryantasyon ve düzenli süpervizyon alan gönüllü akran danışmanlar tarafından yürütülen Mesafesiz Sohbetler bugün yani 14 Aralık Salı, saat 20:00’da çevrimiçi gerçekleşecek.

Dernek etkinliği şöyle duyurdu: “Mesafesiz Sohbetlerde bu hafta ‘mekanlar’ üzerine konuşuyoruz. Mekanlara nasıl anlamlar yüklüyoruz? Hangi mekanlar bize kendimizi iyi hissettiriyor? Gelin mekanlarımız üzerine konuşalım.”

Neden artık pazarları buluşmuyoruz?

Peki, neden artık Mesafesiz Sohbetler’de pazarları buluşmuyoruz? Bu soruya Mesafesiz Sohbetler sorumlusu Osman yanıt verdi.

KaosGL.org’a konuşan Osman, “Bu etkinliği pandemi öncesi yüz yüze gerçekleştiriyorduk ve pazarları lubunyaların sosyalleşmek için Beyoğlu’na gelmesi sohbete daha rahat katılımı sağlar diye düşünüyorduk ki öyle de oluyordu. Ancak bir pandemi tedbirleri nedeniyle yaklaşık iki yıldır çevrimiçi düzenliyoruz bu etkinliği bu sebeple hafta içi bir güne almak istedik. Yeniden yüz yüze buluşmalara dönersek hafta sonuna da dönebiliriz” dedi.

 


Etiketler: yaşam
İstihdam