30/07/2012 | Yazar: Kaos GL

Kaos GL Eğitim Koordinatörü Remzi Altunpolat, Sosyalist Gençlik Dernekleri Federasyonu (SGDF) 7. Uluslararası Yaz Kampı’nda ‘heteroseksizm’ atölyesi düzenleyecek

SDGF’nin Yaz Kampında Homofobi de Konuşulacak Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı
Kaos GL Eğitim Koordinatörü Remzi Altunpolat, Sosyalist Gençlik Dernekleri Federasyonu (SGDF) 7. Uluslararası Yaz Kampı’nda “heteroseksizm” atölyesi düzenleyecek
 
“Özgürlük Sen Neredeysen Orada”
 
Sosyalist Gençlik Dernekleri Federasyonu (SGDF) 7. Uluslararası Yaz Kampı, İzmir Dikili Sotes Tatil Köyü’nde 31 Temmuz-5 Ağustos günlerinde birçok ilden gençleri buluşturacak. Üniversiteli, liseli, işçi, işsiz gençler, bir hafta boyunca birlikte tartışıp, eğlenip, üretecek.
SGDF’nin bu yıl 7.’sini düzenleyeceği Uluslararası Yaz Kampı, 31 Temmuz 2012 tarihlerinde İzmir Dikili Sotes Tatil Köyü’nde başlıyor. 5 Ağustos’a kadar sürecek olan kampın bu yılki teması; "Özgürlük Sen Neredeysen Orada" ile "Tutuklu Öğrencilere Özgürlük."
 
Kaos GL yayınlarının da dağıtılacağı kampa, Kaos GL Eğitim Koordinatörü Remzi Altunpolat, “Heteroseksizmin Aynasında Öldüren Nefret: Homofobi ve Transfobi” başlıklı bir atölye ile katılacak.
 
Enternasyonal buluşma
 
SGDF 7. Uluslararası Yaz Kampı’nın bu yıl da uluslararası konukları olacak. Aylardır parasız eğitim ve harçlara karşı mücadele yürüten Şilili gençler ile İspanya ve Venezuela’dan konuklar kampa katılacak.
 
Gençlerin eğitim, barınma, ulaşım gibi birçok mücadele konusu yaptığı alanlardan, devrimci gençlik hareketinin ve sosyalizmin sorunlarına, AKP Hükümetinin sanata bakış açısından, Arap devrimlerine kadar çok çeşitli konularda panellerle gençler özgür tartışmalar yürütecekler.
 
5 Ağustos’ta ise büyük bir konserle kamp sona erecek. Yaşar Kurt, Grup Vardiya, Lüksüz’ün sahne alacağı konserde aynı zamanda Yenikapı Tiyatrosu da bir oyun sahneleyecek.
 

Etiketler: yaşam, gezi/mekan
İstihdam