27/04/2006 | Yazar: Kaos GL

KAOS GL, piknik sezonunu açıyor. Işık Dağı’ndaki piknikleri bir klasiğe dönüşen Kaos GL, sizleri son günlerin en moda piknik yeri olan Ahlatlıbel’e çağırıyor.

KAOS GL, piknik sezonunu açıyor. Işık Dağı’ndaki piknikleri bir klasiğe dönüşen Kaos GL, sizleri son günlerin en moda piknik yeri olan Ahlatlıbel’e çağırıyor. Aldığımız duyumlara göre pikniğe daha çok, "sevgilisi olmayan" lezbiyen ve geyler gelecekmiş.

KAOS GL

Piknik Mevsimi gelmedi diyenlere inat, Ahlatlıbel'de kahvaltıda buluşuyoruz.

Işık Dağı’ndan sonra bu sene Ahlatlıbel kahvaltılarımızı da klasikleştireceğiz. 30 Nisan pazar günü saat 10:30'da GüvenPARK çark alanı içinde bulunan otobüs duraklarında buluşuyoruz.

GüvenPARK'a takılıp ondan sonra trafiği bahane etmeyin lütfen. Ankara'da pazar sabahı sadece GüvenPARK'ın trafiği yoğundur.

Piknik alanına ulaşmak için herkesin "ego" bileti olması gerekiyor. Kişisel egolarımız otobüse binme sırasında pek bir işe yaramıyor ama cazibenizi kullanabilirsiniz.

Otobüs yolculuğu sırasında "mini" bir Ankara turu yapılacak ve yolculuk boyunca GLBT Korosu, GL türkülerini sizin için seslendirecek.

Piknik alanında neler olacağı sizin hayal gücünüze kalmış.

Önemsiz de olsa bir not: Pikniğimiz hetero"seksüellere" de açık. (Çok geniş bir alan, herkese yeter)



Etiketler: yaşam, gezi/mekan
İstihdam