29/09/2015 | Yazar: Yıldız Tar

The Simpsons baş yapımcısı Al Jean, dizinin yeni sezonunda Smithers karakterinin cinsel yönelimini açıklayacağını ve Mr. Burns’e olan aşkını itiraf edeceğini söyledi.

Smithers sonunda açılıyor mu? Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

The Simpsons baş yapımcısı Al Jean, dizinin yeni sezonunda Smithers karakterinin cinsel yönelimini açıklayacağını ve Mr. Burns’e olan aşkını itiraf edeceğini söyledi.

Kült çizgi dizi The Simpsons’ın yeni sezonunda ana karakterlerden biri eşcinsel olduğunu açıklayacak.

Sevilen dizide Homer Simpson’ın patronu Mr. Burns’ün asistanı Smithers’ın 27. sezonda açılması bekleniyor. Sezonun iki bölümü dizideki birçok karakter ve izleyicinin bildiği ancak bugüne kadar açıkça konuşulmayan Smithers’ın cinselliğine odaklanacak.

Dizinin baş yapımcısı Al Jean bir TV programında yaptığı açıklamayla Smithers’ın açılacağını şöyle duyurdu:

“Springfield’taki çoğu insan Smithers’ın eşcinsel olduğunu biliyor ancak Burns’ün durumdan haberi yok. Bu mevzuyu iki bölümde işleyeceğiz. Aslına bakarsanız geçtiğimiz yıl Smithers’a bayağı odaklandık. En sonunda Burns’ün kendisini takdir etmemesinden usanmaya başlamıştı.”

The Simpsons’ın 26. sezonunda bir bölümde Smithers’ın cinsel yönelimi ve Mr. Burns’e duyduğu aşka ilişkin ipuçları verilmişti. Bölümde Smithers, Mr. Burns’ün kendisine açıldığına ilişkin hayaller kuruyor.

Yüzyılın en iyi TV dizisi

Simpsonlar ya da The Simpsons, Matt Groening tarafından Fox Broadcasting Company için yaratılan animasyon televizyon durum komedisi. Dizi; Homer, Marge, Bart, Lisa ve Maggie'den oluşan orta sınıf bir Amerikan ailesinin satirik bir parodisini aktarıyor. Şov, Springfield adlı kurgusal bir şehirde geçiyor ve Amerikan kültürünü, toplumunu, televizyonunu ve farklı insanlık hâllerini hicvediyor.

The Simpsons, ilk yayımlandığı günden itibaren 25 Primetime Emmy Ödülü, 26 Annie Ödülü ve bir Peabody Ödülü dahil olmak üzere onlarca ödül kazandı. Time dergisinin 31 Aralık 1999 tarihli sayısında dizi, 20. yüzyılın en iyi televizyon dizisi olarak adlandırıldı ve 14 Ocak 2000'de Simpson ailesi, Hollywood Bulvarı'nda bir yıldız ile ödüllendirildi.

İlgili haber:

Simpsonlar LGBT’lerin Yüzünü Güldürdü


Etiketler: kültür sanat
İstihdam