01/02/2022 | Yazar: Kaos GL

SPoD’un kapsamlı eğitim almış gönüllü bir ekip tarafından yürütülen LGBTİ+ Danışma Hattı, artık Pazar günleri de aramanızı bekliyor.

SPoD LGBTİ+ Danışma Hattı artık pazarları da açık! Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

Sosyal Politika Cinsiyet Kimliği ve Cinsel Yönelim Çalışmaları Derneği’nin (SPoD) kapsamlı eğitim almış gönüllü bir ekip tarafından yürütülen LGBTİ+ Danışma Hattı, resmi tatiller dışında hafta içi her gün ve pazar günleri 12:00 – 18:00 saatleri arasında 0850 888 5428 nolu hattan telefonlarınızı bekliyor.

Dernek Danışma Hattı’nı şöyle duyuruyor:

“Hafta içi bize ulaşamayan lubunyalar için pazar günleri 12.00-18.00 arası akran danışmanlığı veriyoruz. LGBTİ+ Danışma Hattımızı hiç duydun mu? Cinsiyet kimliği ve cinsel yönelim odaklı soruların ve sorunların için bir danışma hattımız var. Açılmayı düşünüyorsundur belki ya da cinsiyet uyum sürecini başlatmayı...

“Ayrımcılık yapıldıysa sana, şiddete maruz bırakıldıysan, akran zorbalığı ile baş etmeye çalışıyorsan, psikolojik desteğe ya da hukuki danışmanlığa ihtiyaç duyuyorsan, askerlik süreciyle ilgili soruların varsa, cinsel sağlık ve cinsel yolla aktarılan enfeksiyonlar konusunda ne bilmek istiyorsan, ailenle ilişkinde zorlanıyorsan, genel olarak ilişki sorunları yaşıyorsan; seni dinlemek ve destek olmak istiyoruz.

“Sadece sohbet etmek için, biraz dertleşmek için buradayız. Telefonun başında bekliyoruz. Kendini nasıl rahat hissediyorsan öyle ifade edebilirsin. Burada kimse seni garipsemeyecek.”


Etiketler: yaşam
İstihdam