21/02/2013 | Yazar: Kaos GL

Sosyal Politikalar Cinsiyet Kimliği ve Cinsel Yönelim Çalışmaları Derneği (SPoD) bu cumartesi LGBT Hak İhlalleri Raporlama Eğitimi verecek.

SPoD’dan Raporlama Eğitimi Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı
Sosyal Politikalar Cinsiyet Kimliği ve Cinsel Yönelim Çalışmaları Derneği (SPoD) 23 Şubat’ta (bu cumartesi) LGBT Hak İhlalleri Raporlama Eğitimi verecek.
Bu cumartesi gerçekleşecek LGBT Hak İhlalleri raporlama eğitiminde birçok farklı il ve örgütten katılımcılarla bir araya gelecek. Eğitimde İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Diyarbakır, Van, Adana, Sakarya, Aydın, Kocaeli, Edirne ve Eskişehir’den katılımcılar olacak. Katılımcıların bir kısmı LGBT örgütlerinden bir kısmıysa insan hakları alanında çalışan farklı kurumlardan temsilciler olacak. 
 
LGBT haklarının insan hakları çerçevesinde değerlendirilmesi ve LGBT’lerin yaşadıkları hukuksuzluklar karşısında sistemli bir mücadelenin yürütülebilmesi için etkin bir izleme sisteminin oluşturulması amacı ile düzenlenen eğitimde resmi olarak geçerli verilerin çıkartılabileceği bir raporlamanın nasıl yapılabileceği öğretilecek.

Etiketler: yaşam
İstihdam