18/09/2007 | Yazar: Kaos GL

Fransa, Britanya'da yapılacak Ragbi Dünya Kupası öncesi 'Dieux du stade' (Stadyumun Tanrıları) isimli çarpıcı takviminin sekizincisini hazırladı.

‘Stadyumun Tanrıları' çırılçıplak Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı Fransa, Britanya'da yapılacak Ragbi Dünya Kupası öncesi 'Dieux du stade' (Stadyumun Tanrıları) isimli çarpıcı takviminin sekizincisini hazırladı. Takvimde oyuncuların bedenlerinin çok ufak bir kısmı örtülü.

Fransız ragbi oyuncularını birer seks sembolü olarak sunan takvim, kanlı burunlar ve kırık dişlerle hatırlanan bu sert sporu farklı bir biçimde tanıtmayı amaçlıyor. Takvimde oyuncuların bedenlerinin çok ufak bir kısmı örtülü.

Parisli antropolog Anne Saouter, "Bu atletik vücutlar, güzel ve sofistike adamlar, ragbinin bugüne kadar getirdiği vahşi erkeklik imajından çok farklı" diyor. İngiliz Ragbi Futbol Birliği'nin geleneksel bir mantıkla hazırladığı takvimden çok farklı olan bu tasarımın aynı zamanda, iki azılı rakibin kupada karşı karşıya gelmesi öncesi Fransızların İngilizlere iddialı bir meydan okuması olduğu düşünülüyor.


*Konuyla ilgili haberler:

[[Öpüşerek rugby oynayan erkekler]]


Etiketler: yaşam, spor
İstihdam