01/10/2020 | Yazar: Kaos GL

SPoD’un ilkini geçtiğimiz yıl düzenlediği Şugariyet Ödülleri’nin 2020 kategorileri açıklandı.

Şugariyet Ödülleri 2020 kategorileri açıklandı Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

Sosyal Politikalar Cinsiyet Kimliği ve Cinsel Yönelim Çalışmaları Derneği (SPoD), ilkini 2019’da; derneğin kuruluşunun 8. yılında şaşalı bir tören ile gerçekleştirdiği, LGBTİ+ mücadelesindeki emek ve motivasyonları görünür kılmak ve kutlamak amacıyla yola çıktığı LGBTİ+ Hareketi Şugariyet Ödülleri’nin bu yıl da yapılacağını müjdelemişti.

Pandemi koşullarından dolayı derneğin 9. yıl dönümünde gerçekleşemeyen Şugariyet Ödülleri 2020 için düzenleyici ekip “Kasım’da kimselere söz vermeyin!” diyerek çağrı yaptı ve bu yılın kategorilerini geçtiğimiz günlerde yayınladı.

Şugariyet Ödülleri 2020’nin kategorileri şöyle: Yılın En İyi Karantina Etkinliği, Yılın Alan Açanı, Yılın Şarkısı, Yılın Sanat Güneşi, Huysuz Virjin Yılın But Gullümlüsü, Yılın İlham Perisi, Yılın Hafıza Çalışması, Yılın Çıkış Yapanı ve Uluslar arası Destek Ödülü.

Kategorilerle ilgili ayrıntılı bilgiyi buradan inceleyebilirsiniz.

Süreç nasıl ilerleyecek?

FNF Türkiye Temsilciliği desteğiyle gerçekleşecek olan Şugariyet Ödülleri 2020’nin jürisi en yakın zamanda duyurulacak. Dijital ortamda toplanacak aday önerileri sonrasında jürinin de değerlendirmesiyle kategorilere uygun adaylar belirlenecek ve Hormonlu Domates Ödülleri’nde olduğu gibi internet oylamasına sunulacak. Oylamaya jürinin oyları %30 oranında etki ederken, %70 oranında sizlerin oyları kazananların belirlenmesinde önemli rol oynayacak. Kazananları çeşitli performanslar ve sürprizler eşliğinde Kasım ayında düzenlenecek online ödül töreni ile duyurulacak.



Etiketler: yaşam
İstihdam