26/09/2023 | Yazar: Kaos GL

Sosyal Politika, Cinsiyet Kimliği ve Cinsel Yönelim Çalışmaları Derneği’nin (SPoD) düzenlediği “Suna’yla Diyar Diyar Pazar Sohbetleri” sekizinci durağında Özgür Renkler Derneği ev sahipliğinde Bursa’da!

Suna’yla Diyar Diyar Pazar Sohbetleri Bursa yolcusu Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

Sosyal Politika Cinsiyet Kimliği ve Cinsel Yönelim Çalışmaları Derneği’nin (SPoD) 6 yıldır düzenli olarak gerçekleştirdiği, her hafta farklı bir konu üzerine duygu, düşünce ve deneyimleri aktardığı Pazar Sohbetleri şehir şehir geziyor.

“Suna’yla Diyar Diyar Pazar Sohbetleri” bu defa sekizinci kez şehir değiştiriyor ve 1 Ekim Pazar günü Özgür Renkler Derneği ile birlikte Bursa’da sohbete bekliyor.

Dernek etkinliği şöyle duyurdu:

“Suna’yla Diyar Diyar Pazar Sohbetleri’nde bu hafta “flörtlerimiz” üzerine konuşuyoruz. Bazen masanın diğer ucunda, bazen kilometrelerce uzakta, hatta okyanusun öte yakasında. Klasikleşmiş sorular, ezberlenmiş cevaplar ama her seferinde anlatılmaz yaşanır bambaşka heyecanlar... Evet lubunya, %100 tutar dediğin flört taktiklerinden, "ay bak dinle" diyeceğin anılarından, favori flört mekanlarından konuşmaya, bir acı kahve içip gullüm yapmaya 1 Ekim Pazar günü Bursa’ya geliyoruz lubunya. Favori flört uygulaman, ilk buluşma kuralların ya da unutamadığın yarım kalan içini kıpır kıpır eden flörtlerinden konuşmak için haydi formu doldur!”

Etkinliğe katılmka için burada yer alan formu doldurun. 


Etiketler: yaşam
İstihdam