26/07/2010 | Yazar: Barış Sulu

Demirören’in homofobisini tavan yaptıran, Beşiktaş'ın tartışmalı t

Tartışmalı Transfer Guti Bu Akşam Geliyor Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı
Demirören’in homofobisini tavan yaptıran, Beşiktaş'ın tartışmalı transferi İspanyol yıldız Guti, bu akşam İstanbul'a gelecek. Yarın saat 21:00'de imza atacak.

Beşiktaş'ın yeni futbolcusu Jose Maria Gutierrez Hernandez (Guti) bu akşam saat 18.30'da başkan Yıldırım Demirören'in uçağı ile İstanbul'da olacak. Siyah Beyazlı yönetimin yıllık 2.7 milyon Euro'dan, 2 yıllığına anlaşmaya vardığı İspanyol futbolcu ile yarın taraftarlarının önünde sözleşme imzalayacağı öğrenildi. Yarın saat 20.00'da başlayacak imza töreni saat 21.00'den Guti'nin kendisini iki yıllığına Siyah Beyazlı renklere bağlayan imzayı atması ile noktalacak.
 
Siyah-Beyazlı kulübün patronu Demirören, yaklaşık bir ay önce Guti hakkında “Guti için görüşüp görüşmememden ziyade bu oyuncunun doğru olmayan bir resmi (öpüşmesi) var. Bu durum ülkemizde kabul edilmez. Türkiye'de çok speküle edilecek. Bu da Beşiktaş'a yakışmaz.” demişti.
 
Bu fotoğrafların fotomontaj olduğu mahkemede kanıtlanınca Demirören bu çekincesinden dönmüş ve Guti Beşiktaş saflarına katılmıştı.
 
İşte Demirören'in 27 Haziran'da Lig TV Muhabiri Serhat Canoruç'a yaptığı Guti açıklaması ve bu konudaki çekincesini dile getirdiği sözleri:
 
 


Etiketler: yaşam, spor
İstihdam