23/05/2022 | Yazar: Gözde Demirbilek

Eşcinsel “onarım” kampındaki gençlerin birlikte güçlenme hikayesine odaklanan korku filmi “They/Them”, Ağustos’ta izleyiciyle buluşacak.

“They/Them” 5 Ağustos’ta prömiyer yapacak Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

Eşcinsel “onarım” terapisi işkencesinin gençler üzerindeki etkisine odaklanan birlikte güçlenme filmi “They/Them”, 5 Ağustos’ta video platformu Peacock’ta izleyenle buluşacak.

John Logan’ın ilk kez yönetmen koltuğuna oturduğu film, LGBTİ+ gençleri heteroseksüel ve cisgender kişilere “dönüştürmeyi” deneyen Whistler Camp isimli bir terapi kampında geçiyor. Kevin Bacon filmde kampın direktörü Owen Whistler karakterini canlandırıyor.

Kampın bir haftalık programında geçen film, trans ve non-binary kampçılara yönelen psikolojik işkenceye odaklanıyor. Kimliği belirsiz bir katilin ortaya çıkmasıyla birlikte kamptaki gençler birbirlerini hem katilden hem de kamp personelinden korumak için bir araya geliyor.

Theo Germaine’in Jordan isimli bir karakteri canlandırdığı hikayede ona Quei Tann, Austin Crute, Monique Kim, Anna Lore, Cooper Koch ve Darwin del Fabro eşlik ediyor.


Etiketler: kültür sanat, yaşam, dünyadan
İstihdam