16/06/2023 | Yazar: Kaos GL

Türkiye, Hollanda ve ötesinden queer sanatçı, aktivist, düşünür ve gece çalışanlarını dijitalde buluşturan; Through The Window projesinin “Öfke ve Adalet” temasıyla düzenlenecek çevrimiçi sergisi 21 Haziran’da.

Through The Window’un çevrimiçi sergisi 21 Haziran’da açılıyor Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

Türkiye, Hollanda ve ötesinden queer sanatçı, aktivist, düşünür ve gece çalışanlarını dijitalde buluşturan; dayanışma ve işbirliği olanaklarını geliştiren Through The Window (TTW) projesinin çevrimiçi sergisi 21 Haziran’da “Öfke ve Adalet” temasıyla izleyiciyle buluşacak.

Türkiye’den on bir, Hollanda’dan dokuz ve ötesinden on olmak üzere toplam otuz sanatçının katılımıyla gerçekleşecek dijital sergide yirmi dokuz iş görmek mümkün. 

Sergide kimler var?

Katılacak sanatçılarda şöyle:

Antre Sezgin, babykilla, biricikseksüel, Bruno Najiel, Daphnis Monastirioti, DORMANTYOUTH, Ekin Keser, ewa nïara, Genilson Nery, Hêja Akan, Inderjeet Sandhu, Işıksu Eliuz, Jilet Sebahat, Juan Rodrigues, Lena Sans, Menko Dijksterhuis, Mina Lal Kocasoy, Nark Luenzi, Neo Mahlasela, Nîno, NIÑO DIVINO, Okyanus Çağrı Çamcı, Orlando Sosa Lozada, Pamina Sebastião, Pamirhan Yıldıran, Rik Dijkhuizen, Sarjon Azouz, Storm Vogel, Sunni Lamin Barros, Tusidi.

Sırada sergi söyleşisi var

Dijital serginin açılışında moderasyonunu Simon(e) van Saarloos’un yapacağı ve sergide işleri yer alan sanatçıların konuşacağı“Artist Are Talking” söyleşisi de gerçekleşecek.

Söyleşinin ardından Hollandalı ve Türkiyeli DJ'lerle kapanış partisi yaşanacak. Dijital kabinde Y33T (NL), Üzüm Derin Solak (TR), Moustapha S. (TR)'in yer alacağı parti ve söyleşinin linklerine buradan ulaşabilirsiniz.


Etiketler: kültür sanat, yaşam
İstihdam