28/11/2013 | Yazar: Kaos GL

‘Homofobiye Karşı Yerel Buluşmalar’ın Trabzon ayağı 24 Kasım Pazar günü yapıldı.

Trabzon’da Homofobi Karşıtları Buluştu Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı
“Homofobiye Karşı Yerel Buluşmalar”ın Trabzon ayağı 24 Kasım Pazar günü yapıldı. 9. Uluslararası Homofobi Karşıtı Buluşma’nın yerel ayakları kapsamında düzenlenen etkinlik, Karadeniz Kadın Dayanışma Derneği ve SineZon’un ev sahipliğinde gerçekleşti.
 
Kadın örgütleri ve öğrenci hareketi temsilcilerinden katılımcıların yoğun olduğu buluşmaya yaklaşık 30 kişi katıldı. Kaos GL adına Zehra Tosun, Umut Güner ve Seçin Tuncel’in konuşmacı olarak katıldığı etkinlikte kent sorunlarından anti-militarizme, cinsiyetçilik ve homofobiden öğrenci sorunlarına kadar birçok konu ele alındı.
 
Yerel buluşmaların bu haftaki durağı ise Antep olacak. Ayrıca bazı şehirlere Kaos GL ve LİSTAG birlikte giderek ailelere yönelik etkinlikler düzenleyecek.
 
9. Buluşma’ya siz de ev sahipliği yapabilirsiniz!
Buluşmayı sahiplenen yerel grup ve örgütler ile birlikte “Homofobiye Karşı Yerel Buluşmalar” her yıl daha fazla şehre taşınıyor. Siz de kampüsünüzde, şehrinizde buluşmaya ev sahipliği yapmak isterseniz bilgi@kaosgldernegi.org adresinden Kaos GL Derneği ile iletişime geçebilirsiniz.
 
Uluslararası Homofobi Karşıtı Buluşma Yerel Etkinlikleri, Kanada Yerel Girişimler Fonu, Norveç Büyükelçiliği ve Rainbow Solidarite tarafından desteklenmektedir. 

Etiketler: yaşam
İstihdam