11/05/2020 | Yazar: Kaos GL

Kuir Araştırmaları ve LGBTİ+ Dayanışma Derneği (Üni Kuir) ve ODTÜ LGBTİ+ Dayanışması’nın düzenlediği trans/nonbinary buluşması bugün.

“Trans/Nonbinary Buluşması” bugün Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

14 Şubat’ta kurulan, üniversitelerde LGBTİ+’ların yaşadığı hak ihlallerine karşı mücadele eden Kuir Araştırmaları ve LGBTİ+ Dayanışma Derneği (ÜniKuir) “Trans/Nonbinary Buluşmaları” düzenliyor.

Derneğin ODTÜ LGBTİ+ Dayanışması ile birlikte düzenlediği buluşma etkinlik bugün (11 Mayıs) saat 17:00’de gerçekleşecek.

ÜniKuir etkinliği şöyle duyurdu: “Bu etkinlikte online olarak buluşup cinsiyet, cinsiyet ifadesi ve bunlar üzerinden kurulan baskının hayatlarımızdaki etkisi konuşulacak; yurtlarda, evlerde ve bulunduğumuz her ortamda yaşadıklarımız paylaşılacak. Etkinlik, cinsiyeti cisgender yani atanmış cinsiyeti ve cinsiyeti örtüşen bireylerin dışında kalan herkese açık; yani cinsiyetini sorgulayan, cinsiyeti akışan, kafası bu konuda karışık olan, soruları olan herkes de katılabilir.”

Etkinliğe katılmak için unikuir@gmail.com adresine “Trans-Nonbinary buluşmaları Etkinlik Kaydı” konu başlığıyla e-posta yollayabilirsiniz.


Etiketler: yaşam
nefret