30/03/2022 | Yazar: Kaos GL

Trans Terapi Grubu, baharı 6 Nisan’daki toplantısıyla karşılayacak.

Trans Terapi Grubu 6 Nisan’da buluşuyor Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

2013’ten beri, her ayın ilk Çarşambası düzenlenen toplantılarla, transların cinsiyet kimliği sürecine yönelik psikososyal destek sağlayan grubun, gelecek toplantısı, 6 Nisan Çarşamba günü yapılacak.

Telefonla katılacaksanız, telefonunuza Jitsi Meet uygulamasını indirdikten sonra, kurulum esnasında uygulamanın mikrofon ve kameraya erişimine izin vermeniz gerekiyor. Bilgisayardan katılacaksanız, e-posta adresine gönderilen toplantı linkine tıkladıktan sonra, mikrofon ve kameraya erişim izni vererek, doğrudan katılabilirsiniz.

Toplantılara ilk kez katılacak kişilerin, buradan kayıt yaptırması gerekiyor.

Terapi Grubu ve danışmanlık hizmetleri, translar için, sürece hazırlayıcı bir seçenektir. Sürecin farklı aşamalarında olan diğer trans bireylerden bilgi alabilmek ve problemlerle başa çıkma yolları konusunda destek alabilmek, grup üyeleri için özellikle faydalıdır.

Her ayın ilk çarşambası düzenlenen terapi grubuna katılım sağlamak, sürecinizde arzu ettiğiniz değişimi sağlamanın yollarından biri olacaktır.  Dahası, sorunlarınız ve kendinizle ilgili farkındalığa ulaşmanıza ve böylece daha umutlu ve mutlu olmanıza katkı sağlayacaktır.


Etiketler: yaşam
İstihdam