16/04/2024 | Yazar: Kaos GL

17 Mayıs Derneği'nin düzenlediği toplantıya katılacak sivil toplum kuruluşu, İngiltere’den Tonic Housing olacak.

Uluslararası Deneyim Paylaşımı Toplantısı’nın ikincisi 29 Nisan’da! Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

17 Mayıs Derneği’nin ilkini 6 Mart’ta Belçika’dan Tels Quels örgütü ile düzenlediği Deneyim Paylaşımı Toplantısı’nın ikincisi 29 Nisan’da düzenlenecek. Etkinliğe, İngiltere’den Tonic Housing oluşumu katılacak. Etkinlikte konuk sivil toplum kuruluşunun, yaşlanan ve yaşlı LGBTİ+’lar için gerçekleştirdiği çalışmalar değerlendirilecek.

Toplantı, 29 Nisan’da saat 12.00-13.00 arasında gerçekleşecek. Toplantıya, Tonic Housing Topluluk Çalışmaları Yöneticisi Sherine Tolu Balogun katılacak. Etkinlik boyunca İngilizce-Türkçe ardıl çeviri yapılacak.

Etkinliğe katılmak için başvuru formunu doldurmanız gerekiyor.

Kayıt olduktan sonra spam kutunuzu kontrol etmeyi unutmayın.

LGBTİ+ Yaşlılık Çalışmaları Programı hakkında

LGBTİ+ Yaşlılık Çalışmaları Programı, Şubat ve Mayıs 2024 arasında, kurulduğu günden bu yana farklı yıllarda farklı çalışmalar kapsamında hazırladığı 3 farklı yayın içerisinde yer almayan Yaşlı LGBTİ+’lara yönelik bazı iyi örneklerden 4’ünü her ay okuyucularla paylaşacağını duyurmuştu. Aynı zamanda, Mart ve Nisan aylarında zoom üzerinden iki farklı Kuşaklararası İletişim Etkinliği gerçekleştirmiş ve iki farklı Uluslararası Deneyim Paylaşımı Toplantısı düzenlemeyi ve planladığını duyurmuştu.

Genç yaşlı fark etmeksizin, 18 yaşından büyük herkesin katılımına açık olan etkinliklere dair herhangi bir sorunuz olması durumunda kirkindansonralubunya@17mayis.org adresine mail atabilirsiniz.


Etiketler: yaşam
İstihdam