11/11/2021 | Yazar: Kaos GL

ÜniKuir, Ankara dışı illerdeki etkinliklerine başlıyor. İstanbul’da önce Gözo Atölyesi, sonra Gönüllü Buluşması!

ÜniKuir, 16-17 Kasım tarihlerinde düzenleyeceği iki etkinlikle İstanbul’da! Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

ÜniKuir, 16-17 Kasım tarihlerinde düzenleyeceği iki etkinlikle İstanbul'da.

16 Kasım: GÖZO Atölyesi 

“Paparonunun mu bekçisinin mi, bizi hangisinin yakalayabileceğini; üst aramasını nasıl yapabileceklerini; herhangi bir gözo durumunda neler yapacağımızı; arama ve el koyma işlemlerinde bilmemiz gerekenleri; kısacası haklarımızı konuşacağımız bir atölye düzenliyoruz. Gözaltı süreçlerine dair hukuki bilgi, deneyim paylaşımının ve soru-cevap bölümün yer alacağı, 16 Kasım Salı günü 19:00'da Kadıköy’de gerçekleştireceğimiz etkinliğe davetlisiniz!” 

Kayıt için buradaki linke tıklayın. Formu doldurman halinde etkinlik mekanına ilişkin bilgilendirme mail yoluyla yapılacak. Atölyede görüşmek üzere! 

17 Kasım: Gönüllü Buluşması

“İstanbul'daki ilk gönüllü buluşmamızda seni de aramızda görmek için sabırsızlanıyoruz! Gel, tanışalım, kaynaşalım, sıkıntılarımızı gullüme vuralım ve birlikte neler yapabileceğimiz üzerine biraz fikir yürütelim. Kayıt formuna buradan ulaşabilirsin. Formu doldurman halinde etkinlik mekanına ilişkin bilgilendirme mail yoluyla yapılacak. Gönüllü formunu daha önce doldurduysan etkinliğe dair detaylar sana ulaştırılacak, tekrar doldurmana gerek yok.” 

Buluşmalarda COVID-19 önlemleri kapsamında HES Kodu sorgulaması yapılacak.


Etiketler: yaşam
İstihdam