02/09/2022 | Yazar: Kaos GL

ÜniKuir Öğrenci Sempozyumu, lisans öğrencilerinin ve mezunlarının başvurularını bekliyor.

ÜniKuir’den Öğrenci Sempozyumu Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

ÜniKuir, akademi yolculuğunun başındaki öğrencileri akademik üretime teşvik amacıyla Aralık ayında ilk kez çevrimiçi Öğrenci Sempozyumu düzenliyor.

LGBTİ+, toplumsal cinsiyet ve queer teori kapsamındaki çalışmalarla her alandan başvuruya açık sempozyuma 350 ile 500 kelime arasındaki Türkçe bildiri/sunum özetlerinizle birlikte, ayrı bir dosyada yer alan en fazla 200 kelimelik biyografinizle başvurabilirsiniz. Son başvuru tarihi 31 Ekim 2022.

Sempozyum çağrı metni:

Öğrenimlerine lisansüstü derecesinde devam etmek isteyen öğrencileri ve yeni mezunları, akademik ilgi alanları kapsamında güçlendirmek amacıyla çalışmalarını paylaşmaya ve tartışmaya açarak, akademi yolunun başındaki öğrencileri alandaki akranları ve çalışmalarıyla tanışmaya davet ediyoruz. LGBTİ+, toplumsal cinsiyet ve queer teori kapsamındaki çalışmalarla her alandan başvuruya açığız. 

Bu kapsamda başta toplumsal cinsiyet, LGBTİ+ ve kuir/queer teori olmak üzere; LGBTİ+ kapsayıcı ve/veya yukarıdaki alanlarla kesişen perspektifle feminizmler, eleştirel erkeklikler, beden, sakatlık, nöroçeşitlilik, göç, iklim, eleştirel hayvan çalışmaları alanlarındaki başvurularınızı bekliyoruz. 

Sempozyuma 350 ile 500 kelime arasındaki Türkçe bildiri/sunum özetlerinizle birlikte, ayrı bir dosyada yer alan en fazla 200 kelimelik biyografinizle başvurabilirsiniz. Başvurunuzu e-mailin konu kısmına "ÜniKuir Öğrenci Sempozyumu” yazarak akademi.unikuir@gmail.com adresine iletebilirsiniz.

Son başvuru tarihi 31 Ekim 2022.

Sempozyum dili Türkçe, başvuru ve katılım ücretsizdir.


Etiketler: yaşam, eğitim
İstihdam