26/02/2024 | Yazar: Kaos GL

Örgütlenme ve Dayanışma Programında gönüllü ya da ÜniKuir Destekçisi olmak için 8 Mart’a kadar başvuru formunu doldurmanız gerekiyor.

ÜniKuir Derneği, gönüllü başvurularını açtı Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

ÜniKuir Derneği, ara dönemde gönüllü başvurularını açtığını duyurdu. ÜniKuir, kısa bir süre için destekçi ve gönüllü alımı gerçekleştirecek. Duyurunun tam metni şöyle:

“Sömestr tatilinin bittiği, üniversitelilerin kampüse döndüğü ve bahar döneminin başladığı bugünlerde, ÜniKuir Derneği kısa bir süre için destekçi ve gönüllü alımı gerçekleştirecek. ÜniKuir'de destekçi veya gönüllü olmak istiyorsanız kayıt formunun kısa bir süre açık olacağı bugünlerde başvurmayı unutmayın!  Ara dönem olması ve mevcut gönüllü faaliyetlerin kontenjanlarının dolu olması nedeniyle bu dönemde yalnızca Örgütlenme ve Dayanışma Programına sınırlı sayıda gönüllü alımı gerçekleştirebileceğiz. Örgütlenme ve Dayanışma Programında etkinlik organizasyonlarına destek vermek, metropol dışı şehirlere yönelik dayanışma çalışmalarına katkı sunmak veya afetlere hazırlık ve dayanışma grubunda yer almak istiyorsanız başvuru formunu doldurabilirsiniz. Eğer gönüllü başvurusunda bulunmak istediğiniz program bu dönem içerisinde gönüllü alımı yapmıyorsa destekçi başvurusunda da bulunabilirsiniz.”

Başvuru formunu 8 Mart Cuma günü saat 17:00’ye kadar doldurabilirsiniz. Başvuru formunu doldurmanızın ardından en geç 5 iş günü içerisinde tarafınıza e-posta yoluyla dönüş sağlanacaktır.


Etiketler: yaşam
İstihdam