02/05/2023 | Yazar: Kaos GL

ÜniKuir Derneği ve Ankara Health Save, 6 Mayıs’ta Vegan Piknik düzenliyor.

ÜniKuir ve Ankara Health Save davet ediyor: Vegan Piknik Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

Üniversiteli Kuir Araştırmaları ve LGBTİ+ Dayanışma Derneği – ÜniKuir, Ankara Health Save ile birlikte 6 Mayıs’ta Ankara’da vegan pikniğe davet ediyor:

“Stresli bir Mayıs ayı bizi bekliyor. Öyleyse yan yana gelip moral toplamanın tam zamanı! Kıymetli lubunyalar, veganlar, vegan lubunyalar…  6 Mayıs’ta Ankara’da pikniğe bekleniyorsunuz! Gelin umudumuzla, gullümümüzle dayanışmamızı büyütelim.

Hayvan özgürlüğü hareketinin ve LGBTİ+ aktivizminin yan yana yürüyüşünün, aktivizm yürüttüğümüz alanların kesişimlerini görmenin mutluluğuyla; ÜniKuir ve Ankara Health Save bir araya geliyor, 6 Mayıs Cumartesi günü Ankara’da vegan piknik düzenliyor.

Bir yandan lezzetli vegan atıştırmalıklarımızdan tadacak, bir yandan oyunlar oynayıp gullüm yapacağız ve ortaklaşan mücadelelerimizin özneleri olarak birbirimizi daha yakından tanıyacağız!

Pikniğe gelirken vegan yiyecekler getirmek istersen hünerlerini görmek için sabırsızlanıyoruz. Fakat yapamazsan sorun değil, hepimizi yetecek kadar yiyeceğimiz olacak! Piknikte plastik çöp çıkarmamak için özen göstereceğiz, buna dikkat edersen hiç fena olmaz.”

6 Mayıs saat 14:00’te gerçekleşecek olan etkinliğin yer bilgisi için buradan başvuru formunu doldurmak gerekiyor. Yer bilgisi 5 Mayıs Cuma günü e-posta yoluyla tarafınıza iletilecek. 


Etiketler: yaşam
İstihdam