09/09/2022 | Yazar: Kaos GL

ÜniKuir Derneği Siyasal Katılım ve Savunuculuk Programı, “Üniversitelerde LGBTİ+ Mücadelesi Tarihi” atölyesine davet ediyor.

“Üniversitelerde LGBTİ+ Mücadelesi Tarihi” atölyesi katılımcılarını bekliyor Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

ÜniKuir Derneği Siyasal Katılım ve Savunuculuk Programı, sizi Aralık ayına kadar her ay yapılacak olan bir dizi etkinliğe davet ediyor.

Türkiye’de Üniversiteli ve Genç LGBTİ+ İnsan Hakları Savunucularının Güçlendirilmesi Projesi kapsamında LGBTİ+ mücadelesi tarihi, LGBTİ+ hakları ve LGBTİ+ hakları alanında savunuculuk konularında yapılan farkındalık ve güçlendirme toplantılarının ilki geçtiğimiz ay gerçekleşmişti.

Seri “Üniversitelerde LGBTİ+ Mücadelesi Tarihi” atölyesi olacak davet ediyor. 14 Eylül Çarşamba günü 19:30’da dijital ortamda gerçekleşecek olan bu etkinlikte Boğaziçi Üniversitesi, Ege Üniversitesi, Hacettepe Üniversitesi ve ODTÜ'deki LGBTİ+ örgütlenmelerinde yer almış aktivistlerin geçmişteki savunuculuk deneyimlerini anlatacak.

Etkinliğe katılmak için başvuru formunu doldurmanız yeterli. Başvuru formunu daha önce doldurduysanız, tekrar doldurmanız gerekmiyor.

Etkinliğe dair herhangi bir sorunuz ya da öneriniz olması halinde mahmut@unikuir.org adresine e-mail gönderebilirsiniz.


Etiketler: eğitim
İstihdam