20/10/2022 | Yazar: Kaos GL

Lambdaistanbul: Daralttılar bizi lubunya! Ama biz ki neleri aştık da bugünlere geldik, bunu mu aşamayacağız deyip bir araya gelelim, birbirimizden güç alalım.

“Üzerimize Üzerimize Gelen Gündemler” 23 Ekim’de Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

“Hepimizin malumu, gündem üzerimize üzerimize geliyor. Evet, ülke gündemi herkes için ağır ama biz lubunyalar için fazladan bir daraltma söz konusu. Daralttılar bizi lubunya! Ama biz ki neleri aştık da bugünlere geldik, bunu mu aşamayacağız deyip bir araya gelelim, birbirimizden güç alalım dedik. Ne de olsa dayanışma yaşatır. Bu etkinliği çevrimiçi yapalım, İstanbul dışındaki arkadaşlar da gelebilsin dedik.”

Lambdaistanbul LGBTİ+ Dayanışma Derneği, 23 Ekim’de dijital ortamda “Üzerimize Üzerimize Gelen Gündemler” buluşması düzenliyor. 19:00 – 22:00 saatlerinde gerçekleşecek etkinlik üç bölümden oluşuyor:

İlk bölümde LGBTİ+’lara karşı yoğun saldırılar altındaki duygu ve düşünceler paylaşılacak. Ardından bu dönemlerde LGBTİ+’lara iyi gelen şeyler ve mücadele verirken gösterilen dayanışma şekilleri konuşulacak. Üçüncü bölümde ise LGBTİ+’lar gündeme dair birbirlerine iyi gelebilecek ve güç verebilecek cümlelerini yazacaklar.

Etkinliğe katılmak için lambda@lambdaistanbul.org adresine e-posta yollamanız gerekiyor. Katılım linki etkinlikten 1 saat önce katılımcılara iletilecek.


Etiketler: yaşam
İstihdam